Elkraftskonsult

S&W Power Solutions AB – elkraftskonsult

S&W Power Solutions AB

 

Behöver du en elkraftskonsult?

Behöver du en elkraftskonsult? I så fall så är S&W Power Solutions AB ett bra val, för här finns kompetensen och erfarenheten. Det finns nog ingenting inom branschen som vi inte har varit involverade i. Även om vi främst vänder oss till alla i Skåne och Blekinge med omnejd så stänger vi inte dörren för någon.

Under alla år som jag som äger företaget har arbetat både i Sverige och internationellt, har jag fått mycket erfarenhet och ställts inför många problem som jag har löst. För mig är ingenting omöjligt, jag ser lösningen istället för problemen

Med en önskan om att göra någonting nytt så startade jag mitt företag för några år sedan. I dagsläget befinner sig företaget i en mycket expansiv fas vilket innebär att jag har fått mer uppdrag än vad jag på egen hand har hunnit med. Företager har expanderat då det har kommit in mer förfrågningar än vad vi har hunnit med. Förhoppningsvis ska vi nu kunna hjälpa alla som här av sig!

Det här är vad vi erbjuder:

  • En erfaren elkraftskonsult.
  • Hjälp med projektering av högspänningskablar.
  • Tekniska projekteringar för sjökabel.
  • Besiktning av projekt.
Noggrannhet och kvalitet

Allt arbete genomförs utifrån branschen högt ställda kravbild där noggrannhet och kvalitet genomsyrar hela processen.

Frågor & funderingar

Självklart ska du höra av dig om du har spörsmål! Kundservice är en viktig del hos oss, vi lägger stor vikt vid att du som kund alltid känner att du får ett personligt och professionellt bemötande samt självklart ett förstklassigt arbete. Bästa sättet att komma i kontakt med oss är genom kontaktformuläret här på sidan, men det går även utmärkt att nå oss via telefon. Läs mer om våra tjänster HÄR.

Elkraftskonsult

Elkraftskonsult

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

S&W Power Solutions AB

EKERYDSVÄGEN 5
373 74 Jämjö

0763-03 03 31

Klicka här för mail