Projektering av högspänningskablar

S&W Power Solutions – projektering av högspänningskablar

S&W Power Solutions AB – projektering av högspänningskablar

 
Här finns expertisen

Söker du någon som kan hjälpa dig med projektering av högspänningskablar? I så fall kan vi på S&W Power Solutions AB bidra med vår kompetens! Vi är ett företag med meriterande erfarenheter där den samlade expertisen finns. Du kan med andra ord lita på att vi besitter kompetensen som krävs. Vi utgår från södra Sverige, men välkomnar förstår uppdrag i hela landet.

Lång erfarenhet

Sedan 1993 har jag varit aktiv inom branschen och arbetat över stora delar av världen som elkraftskonsult, elkraftsingenjör, Site Installation Manager och teknisk projektering av högspänningskablar.

Med en önskan om att göra någonting nytt så bestämde jag mig 2019 för att starta ett företag. S&W Power Solutions befinner sig i en mycket expansiv fas vilket har inneburit att jag har fått mer uppdrag än vad jag på egen hand har hunnit med. Vad som tidigare var ett enmansföretag har idag vuxit och personal har anställts, så förhoppningsvis ska vi kunna åta oss jobb utifrån de förfrågningar som kommer in.

Tjänsteutbud

Vi kan bistå med

  • en erfaren elkraftskonsult
  • hjälp med projektering av högspänningskablar
  • tekniska projekteringar för sjökabel
  • besiktning av projekt.
Noggrannhet och kvalitet

Allt vårt arbete genomförs utifrån branschen högt ställda kravbild där noggrannhet och kvalitet genomsyrar processen.

Frågor & funderingar

Om det är något du undrar över så tveka inte på att kontakta oss. Vi är trots allt ett företag som utöver vår kompetens även fokuserar mycket på kundservice och vill säkerställa att alla våra kunder får ett bra bemötande. 100 procent nöjda kunder är A och O! Det allra enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via kontaktformuläret som du finner här på sidan. Givetvis går det bra att ringa också!

Projektering av högspänningskablar

Projektering av högspänningskablar

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

S&W Power Solutions AB

EKERYDSVÄGEN 5
373 74 Jämjö

0763-03 03 31

Klicka här för mail