Tjänster

Tjänsteutbud

 
Här finns expertisen

Söker du en elkraftskonsult? I så fall har du kommit alldeles rätt! S&W Power Solutions AB är ett företag där den samlade kompetensen finns, så du kan verkligen lita på oss och vår expertis. Företaget är verksamt framförallt i södra Sverige, såsom Skåne, Blekinge och Kalmar men vi är förstås inte främmande för att ta uppdrag även utanför dessa län.

Lång erfarenhet

Jag som driver företaget har varit i branschen sedan 1993 och har haft hela världen som arbetsfält som elkraftskonsult, elkraftsingenjör, Site Installation Manager och teknisk projektering av högspänningskablar.

Med en önskan om att göra någonting nytt så startade jag mitt företag för några år sedan. Företaget befinner sig i en mycket expansiv fas vilket har inneburit att jag har fått mer uppdrag än vad jag på egen hand har hunnit med. Från början var det ett enmansföretag men nu har jag anställt personal, så förhoppningsvis ska vi kunna åta oss jobb utifrån de förfrågningar som kommer in.

Tjänsteutbud

Vänd er till oss när du behöver

  • en erfaren elkraftskonsult
  • hjälp med projektering av högspänningskablar
  • tekniska projekteringar för sjökabel
  • besiktning av projekt.
Noggrannhet och kvalitet

Allt arbete genomförs utifrån branschen högt ställda krav där noggrannhet och kvalitet genomsyrar allt arbete.

Frågor & funderingar

Om du har några som helst frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi är trots allt ett företag som utöver vår kompetens även fokuserar mycket på kundservice. 100 procent nöjda kunder är A och O! Det allra enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via kontaktformuläret som du finner här på sidan. Givetvis går det bra att ringa också!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

S&W Power Solutions AB

EKERYDSVÄGEN 5
373 74 Jämjö

0763-03 03 31

Klicka här för mail